Nekomplikujte si život oslavou v interiéru


Chystáte oslavu narozenin vašich dětí a rozmýšlíte se nad jejím průběhem? Domníváte se, že bude lepší pozvat jen některé kamarády, anebo raději vůbec žádné a slavit jen v rodinném kruhu, protože se domníváte, že by děti demolovaly bytové zařízení? Jestliže máte zahradu a jde o relativně teplé období roku (například mezi květnem a zářím), uspořádejte oslavu venku. Dětem by bylo líto a možná by je mrzelo, kdyby svůj velký den nemohly oslavovat se svými vrstevníky ze sousedství jen proto, že se bojíte o sadu sklenic a několik porcelánových talířů.

prostřený stůl na party

Jednorázové nádobí a plastový zahradní nábytek

Začněte nákupem jednorázového plastového či papírového nádobí. Je levné, vypadá dobře, na děti působí vesele, zvláště pokud je barevné, a když někomu praskne talířek nebo se ulomí příbor, společně se zasmějete, příbor vyhodíte do kontejneru s tříděným odpadem pro plast (či papír), a donesete nový. Jednorázové nádobí by ovšem mělo být zdravotně nezávadné, a tak buďte obezřetní a nakupujte tyto výrobky u osvědčených prodejců s dobrými zákaznickými referencemi..

dortové svíčky

Párty stan

Párty uspořádaná v interiérech nepřináší úskalí jen kvůli poškozování kuchyňského vybavení, hrozí tu i poničení nábytku – skříněk, stolů, židlí atd. S plastovým zahradním nábytkem za pár stovek toto nemusíte řešit a navíc, opatříte-li si skrze pronájem párty stanů v Brně vhodný přístřešek, děti budou chráněné před nepřízní počasí – před prudkým sluncem, deštěm a větrem. Pod stan umístíte stolky se zákusky, s narozeninovým dortem a obloženými chlebíčky, donesete vhodné nápoje či zmrzlinu, a můžete s dětmi slavit i vy. Anebo je tu ponecháte, ať si sami užijí své přítomnosti, a vy si s jejich rodiči třeba zahrajete nějakou oblíbenou karetní hru. Mimochodem, znáte hru Lóra? Je velmi poutavá a někteří lidé ji vydrží hrát ve velkém zaujetí celý večer.